Arrangementen Zanzibar Beachclub

Diverse arrangementen

Op zoek naar een mooie locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Met een A-locatie voor het Kurhaus, links naast de pier, is Zanzibar Beachclub een uitstekend decor voor een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen. Met een aantal actieve en creatieve workshops zal niemand zich vervelen! Met uitstekende mogelijkheden voor een heerlijke lunch, borrrel of diner hoeven jullie niet verder te zoeken. Kijk ook eens naar onze BBQ, deze is met liefde samengesteld.

Dagprogramma

Wij bieden diverse dagprogramma’s aan met verschillende karakters. Afhankelijk van uw wensen kijken wij samen naar de beste invulling van uw beachevent Scheveningen. Denk aan bedrijfsborrels, personeelsuitjes en thema avonden. Prima te combineren met onze uitstekende keuken voor een geslaagd beachevent.

Bekijk onze actieve en creatieve workshops voor uw beachevent Scheveningen

Beachevent 10 tot 1000 personen

Een beachevent Scheveningen kan bestaan uit verschillende activiteiten of workshops. Heeft u een bepaald thema of initiatief? Wij proberen een passend voorstel te geven dat aansluit bij uw wensen en ook binnen het budget past. Zanzibar Beachclub ligt op een A-locatie voor het Kurhaus en naast de pier. Met deze unieke locatie in combinatie met orginele activiteiten zorgen wij voor een geslaagd beachevent. Voor een beachevent Scheveningen op maat kunt u contact met ons opnemen.